Poprzedni temat «» Następny temat
Sprzedam AUDI A4 1996r. 2.6 V6 + LPG Gorzów Wlkp.
Autor Wiadomość
Pablo78

Wysłany: 2009-10-29, 14:56   Sprzedam AUDI A4 1996r. 2.6 V6 + LPG Gorzów Wlkp.

Na sprzedaż mam srebrną Audi A4 jeden z najmocniejszych silników V6 2.6 w połączeniu z automatyczną skrzynią biegów pozwala się cieszyć dynamiczna i komfortowa jazdą.

Auto r. 1996 bogato wyposażone między innymi:

Climatronic, elektryczne lusterka, el. szyby , wspomaganie kierownicy, ABS, skórzana tapicerka. automatyczna skrzynia biegów, oryginalne radio, Oryginalne 17" felgi audi z super oponami letnimi Sport Continental 2 przejeździłem na nich tylko 1 sezon są jak nowe. Dodatkowo dokładam komplet oryginalnych felg audi 15" z oponami zimowymi które są też jak nowe.

Stan techniczny auta bez zastrzeżeń nie wymaga żadnego wkładu finansowego. 3 miesiace temu zmieniony olej w automacie oraz filtr i uszczelka wiec przez następne 60-80tys. nic nie trzeba wymieniać automacik chodzi płynie. Instalacja gazowa sekwencyjna (za 3600 pln komplet dokumentów) roczna po przeglądzie serwisowym. Nowe amortyzatory tył sachs najlepsze jakie sa fabrycznie montowane w audi i bmw. Na tyle nowe łozyska i tuleje. Auto bardzo zadbane kierowca niepalący. Odkupione od 1 właściciela w Niemczech ja jestem 1 właścicielem w Polsce. Wszystkie części, filtry i oleje wymieniane na czas. Silnik zalany pełnym syntetykiem. Zapraszam na jazdę próbną.

Cena jak mnie interesuje to 15 000. Myślę ze niewygórowana za auto w tak znakomitym stanie i instalacją gazową. Przebieg to zaledwie 146 000 km.

kontakt. 604 532 990 od piątku do poniedziałku.

Odpowiedz do tematu